Tres menors d'edat, dues dones i un jove han resultat ferits lleus aquest dimecres al migdia en un accident de trànsit entre tres cotxes a Manresa, segons han informat fonts de la Policia Local. Es tracta d'una col·lisió per encalç entre tres vehicles, en el qual s'hi han vist implicades sis persones, que ha tingut lloc al carrer de la Pau.

En un dels vehicles, un Ford Fiesta, hi anava la conductora, una manresana de 41 anys, que va resultar ferida lleu; i dos menors d'edat, un nen de 7 anys i una nena de 10, que tots dos van resultar també ferits lleus. En un segons vehicle, un Ford Fusion, hi viatjava una dona veïna de Manresa de 48 anys, que va sortir amb ferides lleus de l'accident; i un nen de 9 anys, també ferit lleu. Finalment, en el tercer cotxe, un Peugeot 208, hi anava el conductor, un igualadí de 19 anys, que també va quedar ferit de consideració lleu.

Els fets han tingut lloc poc abans de les 3 de la tarda al carrer de la Pau, a la zona escolar de la Salle i el Pius Font i Quer. Fins a l'indret s'hi han desplaçat dues unitats del SEM, que han traslladat els sis ferits lleus a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Al lloc de l'accident també hi ha treballat la Policia Local.