Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Manresa, de 49 i de 41 anys, acusats d'haver entrat a robar en una casa de Moià, d'on es van endur dos ordinadors portàtils. En total, els agents els han requisat deu ordinadors i trenta discos durs, tots ells procedents d'altres robatoris.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc el 8 de febrer, quan els Mossos van tenir coneixement d'un robatori en una casa de Moià. Els lladres van accedir a l'interior del domicili tot forçant una porta que donava accés al garatge i, un cop dins, van sostreure dos ordinadors portàtils.

L'endemà, els agents van localitzar a Manresa els dos presumptes autors amb un dels portàtils sostret, i van quedar detinguts per la seva implicació amb el robatori a Moià.

Arran d'això, el mateix dia es van fer dues entrades i perquisició als domicilis dels detinguts. En un d'ells es van localitzar nou ordinadors portàtils més, 30 discos durs, una càmera infraroja i material divers d'electrònica, presumiblement provinent d'altres robatoris. La investigació continua oberta per tal de determinar la procedència de tots aquests objectes.

Els detinguts van passar el dia 10 a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.