Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Manresa, de 49 i de 41 anys, acusats d'haver entrat a robar en una casa de Moià, d'on es van endur dos ordinadors portàtils. En total, els agents els han requisat deu ordinadors i trenta discos durs, tots ells procedents d'altres robatoris.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc el 8 de febrer, quan els Mossos van tenir coneixement d'un robatori en una casa de Moià. Els lladres van accedir al domicili tot forçant una porta que donava accés al garatge i, un cop a dins, van sostreure dos ordinadors portàtils.

L'endemà, els agents van localitzar a Manresa els dos presumptes autors amb un dels portàtils sostrets, i van quedar detinguts per la seva implicació amb el robatori a Moià.

Arran d'això, el mateix dia es van fer dues entrades i perquisicions als domicilis dels detinguts. En una d'elles es van localitzar nou ordinadors portàtils més, 30 discos durs, una càmera infraroja i material divers d'electrònica, presumiblement provinent d'altres robatoris. La investigació policial continua oberta per tal de poder determinar la procedència de tots aquests objectes.

Els detinguts van passar el dia 10 a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.