El tram sud de la C-55 ha anat recuperant progressivament la normalitat després d'un matí força caòtic arran d'un sinistre registrat a Castellgalí. El remolc d'un camió tràiler que transportava pneumàtics dins d'un contenidor tancat s'ha incendiat aquest dilluns cap a 2/4 de 6 del matí, quan circulava per la C-55, a l'alçada del golf La Roqueta, en direcció Manresa.

El foc, que ha afectat només el remolc perquè el conductor l'ha aconseguit separar de la tractora, ha provocat que es tallés completament la carretera C-55 i que s'obrissin les barreres de l'autopista C-16, durant tres quarts d'hora. A les 6.45 quan s'ha donat el foc per apagat, s'ha obert un dels dos carrils de la C-55 i l'autopista C-16 ha tornat a abaixar les barreres.

El foc s'ha produït minuts abans de les 6 del matí al punt quilomètric número 24 de la carretera, a l'alçada del club de golf La Roqueta, punt on els vehicles eren redirigits o bé cap a l'autopista o bé en direcció al Pont de Vilomara.

L'incendi ha pogut ser extingit a 3/4 de 7 i, des de primera hora, la circulació va reprenent a poc a poc la normalitat, tot i que es registren encara retencions d'uns quatre quilòmetres.