Els Mossos d'Esquadra han detingut tres veïns de Manresa que van ser interceptats a la C-58, a Castellbell i el Vilar, portant dos quilos d'haixix. Els arrestats, a qui s'atribueix un delicte contra la salut pública, són dos homes i una dona, de 50, 31 i 37 anys.

Els fets, segons el cos policial, van tenir lloc divendres passat durant un control policial al punt quilomètric 36,5 de la carretera C-58, dins el terme municipal de Castellbell, quan els agents van observar que s'atansava a la seva posició un vehicle amb tres ocupants. L'agent encarregat de la regulació va detectar que els ocupants del vehicle estaven molt nerviosos, motiu pel qual els va indicar que es dirigissin a la zona de seguretat per així fer les comprovacions pertinents.

En l'escorcoll del vehicle, es va localitzar una bossa de plàstic amb quatre peces d'haixix tancades al buit, amb un pes total de dos quilos. Davant d'aquests fets, els mossos van detenir els tres ocupants del vehicle per un delicte contra la salut pública.

Els detinguts van passar dissabte a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.