Ensurt majúscul ahir al matí a la gasolinera Repsol del polígon de Sant Anna de Sant Fruitós, quan un cotxe va xocar violentament contra dues columnes del recinte, just al costat d'un assortidor de benzina. L'impacte, a més, va afectar un cotxe que en aquell moment estava aparcat al costat de l'assortidor, el qual, malgrat l'alarma inicial, no va patir cap fuita de carburant. Cap persona no va resultar ferida.

Els fets, segons van explicar fonts dels Bombers i dels Mossos, van tenir lloc a 3/4 de 12 del matí a la benzinera Repsol del Santa Anna, ubicada al costat de l'eix Transversal (C-25), al terme de Sant Fruitós de Bages, i que pertany al Grup Petrobages. Per causes que s'estan investigant, un cotxe en marxa es va descontrolar i va impactar contra dues de les columnes de l'estació de servei. El conductor va al·legar als Mossos que s'havia adormit.

El cotxe va patir nombroses destrosses, i va causar danys a les columnes i al vehicle que hi havia aparcat al costat de l'assortidor. «L'impacte ha estat molt fort», va explicar a aquest diari una de les treballadores de la gasolinera.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van comprovar que l'assortidor no havia patit desperfectes i que no hi havia cap fuita de carburant. A l'indret també hi van treballar els Mossos d'Esquadra i el SEM, que va constatar que tant el causant de l'accident com el conductor de l'altre cotxe estaven il·lesos.

Els Mossos van fer la prova d'alcoholèmia al causant dels fets, i va donar negativa. En canvi, la prova de substàncies estupefaents va donar indiciàriament positiva, però s'havia de validar amb una segona prova, ja que podria tractar-se d'un fals positiu. Per aquest motiu, el conductor no va ser denunciat de moment.

Després de l'accident, el Grup Petrobages, responsable de la gasolinera, va tancar provisionalment l'assortidor afectat, fins que els operaris no acabessin de reparar les columnes danyades.