Una dona de 63 anys i la seva filla de 35 anys, veïnes de Capellades, van morir aquest dissabte al vespre en un xoc frontal entre dos cotxes a la B-224 a Piera, segons han informat fonts de la Policia Local de Piera i del SEM. L'accident va tenir lloc en un revolt entre Piera i Masquefa, considerat un punt negre, a prop de la urbanització Can Bonastre, en un moment en què la calçada estava molla per la pluja.

Les víctimes anaven a la part davantera d'un cotxe en el qual també hi viatjaven un home de 36 anys (marit i gendre de les víctimes) i la filla de 9 anys del matrimoni, els quals van resultar ferits de menys gravetat. Tots dos van ser traslladats pel SEM a l'hospital de la Vall d'Hebron. Per la seva banda, el conductor de l'altre cotxe implicat, un home de 49 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada.

L'accident va tenir lloc a les 7 del vespre al quilòmetre 11,5 de la B-224, en un moment en què la calçada estava molla per la pluja. Per causes que s'estan investigant, el vehicle de les víctimes, que conduïa la dona de 63 anys, circulava en sentit Masquefa, quan va envair presumptament el carril contrari i va xocar frontalment amb un cotxe que anava en sentit Piera, segons apunten les primeres investigacions policials.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, que van treure els cadàvers de l'interior del cotxe, on havien quedat atrapats. Al lloc dels fets també hi van treballar diverses unitats del SEM, dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Piera, que va ser la primera en arribar. També hi va col·laborar la Policia Local de Masquefa.

Es tracta del tercer sinistre mortal -amb un total de cinc víctimes- en menys de 24 hores a les carreteres catalanes després de l'atropellament mortal d'un home indocumentat que creuava l'A-2 a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) i de la mort dels dos ocupants d'una motocicleta per un xoc frontal amb un turisme a la C-31 a Vilanova i la Geltrú (Garraf).