El Servei Català de Trànsit ha donat per finalitzada aquest dimarts, al voltant de les vuit del matí, la restricció de circulació de vehicles de 7 tones i mitja i superior com a conseqüència de la neu que ha caigut en alguns punts de les principals vies catalanes al llarg de la matinada.

Així, els vehicles de gran tonatge ja poden circular amb normalitat per l'Eix Transversal (C-25), la C-58, entre Castellbell i el Vilar i Terrassa; la C-17, entre la Garriga i Vic i a la C-16, entre Bagà i el Túnel del Cadí. Les restriccions de Trànsit per las vehicles pesants s'havien previst inicialment fins a les sis del matí, tot i que en alguns casos s'han hagut d'allargar.

A dos quarts de nou del matí, la mesura només afectava l'N-260 al Port del Cantó i a la C-14 entre Belltall i Tàrrega. Pel que fa l'A-2, alguns camions han començat a circular cap a les sis del matí, tot i que hi ha restriccions entre Tàrrega i Esparreguera, i a l'N-340 entre Vallirana i Sant Cugat Sesgarrigues.

D'altra banda, calen cadenes per circular per la BV-1415, a Cerdanyola del Vallès, la BV-1462, a Barcelona, la BV-2425 a Castellví de Rosanes, la GIV-4016, a Toses, i la GIV-5201 a Viladrau.

També, a l' accés al Pla de Beret, la C-28 al Port de la Bonaigua, la L-500 a Pont de Suert fins al balneari de Boí, la 501 entre la Vall de Boí i el Pla de l'Ermita, i la N-260 entre Sort i Ribera d'Urgellet. A deu carreteres cal circular amb precaució perquè hi ha neu o glaç a la calçada