Un home d'avançada edat ha mort aquest dimarts al migdia en un xoc frontal entre un cotxe i un camió a l'eix del Cardener (C-55), al terme de Callús, a tocar de la colònia Antius. De moment, no ha transcendit la identitat de la víctima.

L'accident ha tingut lloc poc després de 2/4 de 2 del migdia al punt quilomètric 43,5 de la C-55, a la sortida de la colònia Antius en direcció Solsona, just a l'altura de l'accés a Les Comes.

Per causes que es desconeixen, el cotxe que conduïa la víctima, que circulava en sentit Solsona, ha envaït el carril contrari i ha xocat frontalment contra un camió que circulava en sentit Manresa. Com a conseqüència del violent impacte, el cotxe ha anat a parar al marge de la calçada i el seu conductor ha mort.

Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius del SEM.

Inicialment, la calçada s'ha tallat del tot i, posteriorment, s'hi ha donat pas alternatiu. A 2/4 de 5 de la tarda, la circulació a la via ja s'ha restablert completament.