Espectacular accident de trànsit ahir a la matinada a la rotonda de la Petrocat de Manresa, on conflueixen la C-55 i l'eix Transversal (C-25). Un cotxe que provenia de Manresa, per la carretera de Cardona, no va fer la rotonda, es va enfilar al talús i, després d'arrencar un senyal, va acabar xocant contra la tanca de l'eix Transversal. El conductor, que va resultar ferit lleu, va fugir del lloc dels fets.

Els Mossos i el SEM van rebre l'avís de l'accident a 3/4 de 3 de la matinada, quan un testimoni va alertar de la presència del cotxe accidentat. Quan hi van arribar els cossos d'emergències, es van trobar que no hi havia ningú a l'interior del cotxe. Les portes estaven obertes, els airbags activats i el vehicle tenia el contacte donat.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar la recerca del propietari del cotxe, que va ser localitzat poc després al seu domicili. L'home, segons fonts policials, es troba ferit lleu i va ser atès a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Ahir al matí, el vehicle va continuar accidentat al mateix lloc, la qual cosa va despertar la curiositat de nombrosos conductors que passaven per l'indret. Posteriorment, una grua va retirar-lo.

D'altra banda, un motorista va resultar ferit lleu ahir al migdia en xocar contra un cotxe a la carretera C-462, al terme municipal de Navès. L'home va ser atès pel SEM al mateix lloc dels fets.