La carretera C-55, al seu pas pel municipi de Cardona, ha estat tallada parcialment durant tres hores, aquest matí, per un despreniment de roques, que no ha causat danys personals.

La Policia Local de Cardona i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís una mica abans de 2/4 de 9 del matí, i després, durant tres hores, tècnics de Manteniment de Carreteres han realitzat les tasques per retirar les roques de la calçada, algunes de les quals pesaven entre 500 i 800 quilos, segons han detallat fonts dels Servei Català del Trànsit. Poc abans de 2/4 de 12 del migdia, els treballs han finalitzat i s'ha pogut restablir la circulació en tots dos sentits de la marxa.

Les roques tallant la C-55 a Cardona. FOTO: CME

El despreniment ha tingut lloc entre el punt quilomètric 62 i 63, més amunt de l'entrada habitual de Cardona, en direcció Solsona.

Pel que fa a la situació del trànsit, els Mossos d'Esquadra han donat pas alternatiu al vehicles que hi circulaven entre 2/4 de 9 i poc abans de 2/4 de 12. Segons el SCT, s'han registrat cues de mig quilòmetre en tots dos sentits de la marxa.