La fiscalia demana quatre anys de presó per a un reincident, Cristian J. N., per haver robat presumptament la ràdio d'un cotxe a Manresa. L'home ja acumula tres sentències condemnatòries per fets similars. La fiscalia també demana tres anys de presó per a un altre còmplice dels fets, Juan José J. C., a qui imputa igualment un delicte de robatori amb l'agreujant de reincidència. En el seu cas, suma en el seu historial dues condemnes per robatori.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 8 de desembre del 2016, cap a les 8 del matí. Els dos acusats, segons la fiscalia, es van dirigir a un cotxe aparcat a la via pública i van forçar-ne la porta. Un cop a l'interior del vehicle, van endur-se la caràtula de la ràdio del cotxe, que va ser posteriorment recuperada per la policia. El propietari del vehicle ha renunciat a ser indemnitzat pels desperfectes.

La fiscalia considera els fets com un delicte de robatori amb força, amb l'agreujant de reincidència. El judici se celebrarà al Jutjat Penal 1 de Manresa.