Els Mossos d'Esquadra de la comissaria van denunciar dissabte a la nit 43 conductors per excés de velocitat en un control a la variant de Manresa de la C-55, en el tram entre Bufalvent i el Guix, on el límit permès de velocitat és de 90 quilòmetres per hora.

Segons va informar el cos policial, el control de velocitat es va muntar al punt quilomètric 29,8 de la C-55, a l'altura de l'enllaç amb el carrer Viladordis, a la calçada en sentit Berga-Solsona.

Una mica més endavant, a la carretera C-16c, a prop del parc dels Bombers de Manresa, els Mossos van muntar un control de drogoalcoholèmia, segons expliquen les mateixes fonts policials. Allà, els Mossos van denunciar un conductor per conduir sota els efectes de les drogues.

En aquest punt, també es feien les notificacions als vehicles que circulaven amb excés de velocitat, i que prèviament havien estat fotografiats a la C-55. A un d'ells, a més, se'l va denunciar per donar positiu a la prova d'alcoholèmia. El conductor, que mostrava símptomes clars d'anar sota els efectes de l'alcohol, va donar un resultat positiu de 0,45 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, és a dir, gairebé el doble del màxim permès. En aquest cas, per tant, també se'l va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària.