La Policia Local de Manresa ha detingut un home, de 21 anys i veí de la capital del Bages, per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. Es dóna la circumstància que precisament aquest jove ja acumula nombrosos antecedents policials.

L'arrest es va produir aquest dimarts cap a quarts de nou del vespre. quan una patrulla de la Policia Local que circulava per la plaça del Carme va observar un vehicle mal estacionat en doble fila que obstruïa el gir de l'autobús. Un cop s'hi van apropar, els agents van comprovar que el conductor del vehicle es trobava al seu interior parlant pel seu telèfon mòbil.

Segons els agents, van requerir al noi que mogués el cotxe perquè pogués passar el bus, però totes les demandes van ser ignorades. El manresà va continuar parlant per telèfon fins que, quan va penjar, es va disposar a anar-se'n sense fer cas als agents. Va ser llavors quan li van demanar que sortís del cotxe per poder ser identificat. L'arrestat va baixar el cotxe i va empentar un dels agents, fent-lo caure a terra i causant-li lesions que van requerir punts de sutura, motiu pel qual va ser detingut.