Un jove de 19 anys que anava en motocicleta va quedar ferit greu en topar contra un turisme al barri de la Sagrada Família de Manresa. El turisme implicat en l'accident va fugir del lloc dels fets sense atendre ni preocupar-se del ferit, segons van declarar diversos testimonis a la Policia Local de Manresa que investiga els fets.

L'accident es va produir cap a 1/4 de 4 de la matinada de dissabte a diumenge a la cruïlla dels car-rers Sant Maurici i Sant Magí. Va ser on van topar la moticicleta i el turisme. A causa de l'accident, el conductor de la motocicleta va quedar ferit greu, amb almenys una cama fracturada.

En un primer moment va ser atès al mateix lloc de l'accident i posteriorment va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar Bombers.

També aquest diumenge a la matinada, pràcticament a la mateixa hora, hi va haver un altre accident d'un motorista a l'avinguda Catalunya de Puigcerdà. En aquesta ocasió li va quedar una cama enganxada a la roda del darrere i va ser necessària la intervenció dels Bombers per alliberar-lo. Va ser traslladat a l'hospital de Puigcerdà.