Les precipitacions d'aquest dimecres han descarregat amb molta força a Castellbell i el Vilar. Poc després de les 4 de la tarda, un fort aiguat ha provocat la inundació de nombrosos baixos de cases i edificis, entre els quals molts equipaments municipals, segons han informat fonts de l'Ajuntament i dels Bombers. Segons l'estació meteorològica de Meteoclimatic, han arribat a caure a Castellbell 105 litres per metre quadrat.

Entre els equipaments afectats, segons les mateixes fonts, hi ha el teatre del Casino, l'ajuntament, el camp de futbol i les piscines. També ha entrat aigua als baixos de la residència d'avis i a nombroses cases. "Ha caigut moltíssima aigua en molts pocs minuts", ha explicat l'alcaldessa, Montse Badia.

El personal de la brigada municipal, amb el suport dels Bombers, estan ajudant en aquests moments a la neteja dels espais afectats.

L'acció de les torrenteres, que baixaven plenes d'aigua, ha provoca també la inundació d'alguns carrers i diversos despreniments de terra a l'asfalt.