La Guàrdia Civil ha decomissat aquest dissabte un total de 3.170 paquets de tabac i 880 puros, valorats en 15.024 euros, en un control fiscal dut a terme a la carretera N-260, a prop del polígon industrial de Bellver de Cerdanya (Cerdanya). Els agents els van trobar, amagats en bosses de plàstic, a la zona dels seients de darrere de l'interior d'un vehicle que estava estacionat en aquesta zona després que, segons han informat, localitzessin al seu conductor fugint a peu.

Segons sembla, els efectius policials haurien vist, deu minuts abans de l'operació, una persona conduint el mateix cotxe que posteriorment estava aturat. A dos quarts de nou de la nit, davant la sospita que tot plegat pogués guardar alguna relació amb un presumpte cas de contraban, van decidir buscar al conductor, al qual van trobar caminant a uns cent metres de l'automòbil.

Després de localitzar la mercaderia, es van instruir les diligències policials pertinents i tant el tabac com els puros van quedar dipositats a les dependències de la Guàrdia Civil. Pel que fa al vehicle, es va precintar en el mateix lloc dels fets i va quedar a disposició de la titular del jutjat d'Instrucció número 2 de la Seu d'Urgell.