Una veïna de Castellcir ha resultat ferida en estat crític i dues més han resultat ferides de caràcter menys greu aquest dimarts al matí en una col·lisió frontal entre dues furgonetes a Moià, segons han informat els Bombers i el Servei Català de Trànsit.

El xoc s'ha produït a tres quarts de nou al punt quilomètric 32 de l'N-141, en el tram entre Moià i Collsuspina, a l'altura del trencall de les coves del Toll. La dona ferida crítica ha estat traslladada en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que els altres dos ferits han anat a l'hospital d'Althaia de Manresa. Es tracta, en aquest cas, d'una noia de 21 anys de Castellcir i d'un veí de Santa Maria d'Oló.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres de Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar un dels ferits en quedar atrapat, i el SEM, amb dues ambulàncies i l'helicòpter. Pel que fa l'afectació viària, la via ha quedat tallada i posteriorment s'ha donat pas alternatiu.