La fiscalia demana set anys i mig de presó per a un presumpte traficant de drogues que va ser interceptat per la policia de Manresa amb diverses quantitats d'èxtasi, haixix i amfetamines. A més, portava una defensa elèctrica, una arma considerada prohibida. L'acusat, Enric B. B., serà jutjat avui a l'Audiència de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit d'acusació fiscal, van tenir lloc l'11 de juliol del 2013, cap a les 9 del vespre, a la plaça Puigmercadal de Manresa. L'home va ser identificat per agents de la Policia Local. Els policies li van requisar 3,5 grams d'èxtasi, 5,8 grams d'amfetamines i 2 grams de haixix. L'acusat pretenia destinar la droga a la venda, segons la fiscalia. A més a més, els agents li van confiscar una defensa elèctrica, que portava a la motxilla. Es tracta d'una arma prohibida pel reglament.

La fiscalia acusa Enric B. B. d'un delicte de tràfic de drogues i d'un segon delicte de tinença d'armes prohibides. En total, demana per a l'acusat la pena de set anys i mig de presó, a més a més d'una multa de 470 euros.