El veí del barri de la Pujada Roja de Manresa que estava desaparegut des de feia una setmana ha estat localitzat finalment, sa i estalvi, a casa d'un amic. Així ho van explicar aquest dimecres els Mossos d'Esquadra, que van donar per finalitzada la recerca. El cos policial, a més, descarta que l'home provoqués l'incendi que dilluns va cremar completament casa seva. L'origen del foc, de moment, es desconeix.

Tal com va publicar dimarts aquest diari, l'home residia al número 17 del passatge del Forn. Dimarts de la setmana passada, dia 5 de juny, va ser vist per última vegada pels veïns. Dos dies després, dijous, la propietària de la casa va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra, davant de la falta de notícies de l'individu.

El cos policial va iniciar el mateix dijous una investigació per tal de localitzar l'home. Dilluns, just quatre dies després, es va declarar un incendi que va cremar completament la casa de l'home. Els Bombers van extingir l'incendi i no van trobar cap víctima a l'interior. El cos d'emergències no va poder localitzar el punt d'origen del foc i, de moment, s'ignora com va ser causat. Tot apunta que s'hauria produït de forma fortuïta, ja que a dins de la casa hi havia una gran quantitat de residus.

Finalment, els Mossos han pogut localitzar l'individu, sa i estalvi, a casa d'un amic, i l'han desvinculat de l'autoria de l'incendi.