La Policia Local ha localitzat el cadàver d'una persona al riu Cardener en el seu pas per Súria. Ha estat aquest matí i, segons han informat els Mossos aquesta tarda, es tracta d'un home que encara no hauria estat identificat.

Cap a les 10.40 del matí, la Policia Local de Súria ha atès a les seves dependències de la Casa de la Vila un veí del poble que els ha explicat que havia vist al mig del riu Cardener, a l'alçada del barri de Sant Jaume i parcialment enfonsat, el que podia ser un cos humà, tot i que no era possible distingir-lo amb claredat. Els agents s'han desplaçat al lloc de la troballa i han avisat als Mossos d'Esquadra que, posteriorment, han pogut confirmar que es tractava d'un cos humà i s'han fet càrrec de la investigació. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius dels bombers.

El cadàver ha estat trobat a tocar d'un camí sense asfaltar molt freqüentat pels veïns. En concret, a la bassa que fa el riu davant del carrer d'Àngel Guimerà, al barri de Sant Jaume, entre la palanca de la Fàbrica Vella i el cafè Fusteret.

El cos ha estat traslladat a les 3 de la tarda i 20 minuts del lloc on ha estat trobat.