Un treballador de 32 anys ha resultat ferit greu aquest dimarts al migdia en un accident laboral a Manresa, quan ha caigut des d'una teulada, que ha cedit sota els seus peus. L'home ha estat atès pel personal d'un helicòpter del SEM, que ha aterrat al pati de l'escola Oms i de Prat. Posteriorment, ha estat traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Els fets, segons han explicat fonts dels Mossos i del SEM, han tingut lloc a 1/4 de 3 del migdia, en un edifici del carrer Era de l'Huguet. El treballador estava fent tasques de manteniment en un local i, en el moment de l'accident, estava enfilat a una teulada. Per causes que es desconeixen, la coberta ha cedit i ell s'ha precipitat al buit.

Com a conseqüència, ha resultat ferit de caràcter greu i, després de ser atès pel SEM al lloc dels fets, ha estat portat a l'helicòpter, que ha aterrat al pati de l'escola Oms i de Prat, situada just al costat. L'helicòpter l'ha traslladat a l'hospital de Sabadell. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'accident.