El músic britànic Elton John, de 62 anys, es troba hospitalitzat a causa d'un fort grip i una infecció estomacal, segons va informar ahir el seu portal d'Internet.

Elton John, que va actuar recentment a Barcelona, al Palau Sant Jordi, es va veure obligat, per recomanació dels metges, a cancel·lar diversos concerts. El seu estat de salut va empitjorar tant que divendres va haver d'acudir a una clínica londinenca per sotmetre's a diferents exàmens mèdics. I, en contra del que es pressuposava, Elton John va ser ingressat a l'hospital. A causa de la malaltia del cantant, els concerts amb Billy Joel als Estats Units, que ja es van haver de posposar anteriorment, s'han hagut d'ajornar de nou. El tour Face 2 Face (Cara a cara) que havia de tenir lloc el juliol s'hauria de fer, si no hi ha cap més imprevist, aquest mes.

El juliol Joel va emmalaltir de grip. I des del 23 d'octubre John ja va cancel·lar diversos concerts de la seva gira Red Piano (piano vermell) al Regne Unit i Irlanda, després d'agafar el grip. De fet, als 62 anys i amb el seu darrer disc d'estudi del 2006, Elton John s'ha convertit en una de les maquinàries més rendibles del pop.