El cas Millet ja té un videojoc a Internet i tots els internautes hi poden jugar a través de la pàgina web www.tentacle.cat, accessible des de regió7.cat. El protagonista de Fèlix Bitllet: el videojoc és el mateix expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet. Els jugadors han d'aconseguir recollir tants bitllets de 500 euros com els sigui possible, així com una Creu de Sant Jordi sense ser enxampats pels agents dels Mossos d'Esquadra. Un cop el protagonista és detingut surt la portada del fals diari La Trola informant de la detenció de Fèlix Bitllet i la quantitat de diners apropiada.

El seu autor, Àlex Solà, de Manlleu (Osona), diu al seu web en to irònic que "el videojoc és una obra de ficció i que qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència". En tot cas, ahir, dijous, havia rebut més de 1.500 visites en només tres hores. El joc de Fèlix Bitllet està inspirat en "els jocs de Nintendo dels anys 80" com el Mario Bros i el Don King Kong, diu Àlex Solà. Quan el va crear, tenia clar que volia fer un joc "gratuït i graciós". Des que l'ha penjat al seu bloc de còmics (eltentacle.cat), Solà està més que sorprès de l'acceptació i difusió que està tenint.

L'autor d'aquest bloc de còmics no fa tradicionalment il·lustracions de temàtica política al seu bloc. Aquest cop, però, diu que s'hi ha decidit i que el joc servirà per donar a conèixer els seus còmics. Àlex Solà es dedica d'una manera parcial a la il·lustració. Tot i tenir-hi una dedicació no completa, la seva gran passió són els còmics i la informàtica. El creador assegura que no sap si el joc de Fèlix Bitllet tindrà "una evolució". Tot i això, asssegura que d'arguments "no en faltaran", ja que d'aquest cas "cada dia en sabem un capítol més" i, a més a més, també hi ha ara "l'escàndol" de Santa Coloma de Gramenet.