L'FBI ha rebut una denúncia sobre un possible intent per acabar amb la vida de la recent guanyadora de l'Oscar a la Millor Actriu. Michelle McGee, l´ amant del seu exmarit, seria la suposada organitzadora de tota aquesta conspiració. Hi hauria contractat un sicari per treure's del mig a l'actriu i així tenir el camí lliure cap a Jesse James.

Si fa uns dies es va dir que Sandra Bullock temia per la seva vida perquè no estava segura del que el seu marit era capaç de fer-li, ara l´FBI investiga un suposat complot per assassinar l'actriu, segons publica la pàgina web TMZ.

Fa dues setmanes, l'ex marit de Michelle, Shane Modica, va confessar haver rebut una trucada telefònica d'un home de Missouri que afirmava haver estat contractat per la model per atemptar contra Sandra.

Segons sembla aquest home hauria rebut l'ordre de matar l'actriu de ´The Blind Side´ fins i tot abans que els rumors de les infidelitats del seu marit es fessin públics.

En les últimes setmanes, diversos mitjans de comunicació han informat que Sandra Bullock estaria preparant el divorci amb els seus advocats. Però el cert és que l'actriu està cuidant dels fills de Jesse James mentre ell roman internat en un centre per superar la seva addicció al sexe.