El vi Corazón Loco, dels cellers del jugador del Barça Andrés Iniesta. Cotilles fetes a mida per Eva Soto. Joieria eròtica de Cris Joies. Galetes amb formes de cors, llavis i demés de la barcelonina Victoria's Cakes. Enquadernacions sensuals de Paperina Enquaderna. Són alguns dels articles que oferirà a partir de demà la nova Botiga Eròtic Disseny, que canvia d'emplaçament, de filosofia i amplia la seva oferta.

Elena Serrano, responsable del negoci, ha estat fent aquests dies la mudança. No ha hagut d'anar massa lluny, de fet. Passa del número 9 del carrer de Sant Miquel (al costat de la botiga de còmics Dos de Piques), al número 6 del carrer de Sant Pere (trencall del carrer de Sant Miquel), a la placeta de l'Aroma, ocupant l'antiga botiga de moda italiana Chiara. La de l'entrada vermella. Demà obrirà portes a les 10 del matí i diumenge farà una inauguració íntima.

A banda de la nova oferta, Serrano explica que canvien moltes coses més. Per exemple, l'horari. Botiga Eròtic Disseny vol potenciar la venda a través del facebook i d'Internet (la web, encara en construcció, és eroticdisseny.com). Amb aquesta finalitat, la franja d'atenció directa al públic es reduirà als dijous, divendres i dissabtes, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. "Les comandes a Manresa i a Sant Joan de Vilatorrada les portarem els divendres als clients mitjançant el servei de missatgeria de Mbici, que hem contractat", i amb el qual ja col·laboren amb un pack que combina anar en tàndem i una capsa de productes eròtics.

Serrano ressalta que el principal canvi aprofitant el trasllat és que aquest serà una "establiment gourmet. Tractarem temes com la salut sexual, amb regals eròtics personalitzats, continuem oferint cosmètica eròtica...". De la imatge del nou negoci se n'ha encarregat la il·lustradora Míriam Cameros, a la qual també es podran encarregar il·lustracions personalitzades. Cameros, informa Serrano, és la coautora del conte La cenicienta que no quería comer perdices.