El grup bagenc Strombers, que a final d'abril o principi de maig traurà el seu nou disc, estrena avui el primer videoclip del nou treball, Tocant el cel amb la mà (www.strombers.com), un tema concebut com un himne al món casteller. El vídeo, enregistrat per la realitzadora audiovisual Xindogu, té la participació de Carles Belda (Belda i els badabadoc) i es va gravar el novembre del 2011 a Terrassa durant l'assaig del 4 de 10 dels Minyons.

La banda, formada a Cardona el 1999, practica una música festiva on combina diferents estils que passen per l'ska, el reggae, les rumbes, el bluegrass... Han editat fins ara quatre treballs: Fiesta Ilegal. Vol. 1 (2003); Que ruli (2005); Blú (2007); i Extraterrestres (2009).

Strombers són Ferran Gallart (veu), Toni Company (veu, teclats i acordió), Marc Martínez (guitarra), David Gès (saxo), Sergi Beringues (trompeta), Alexis Cabrillana (baix), Andreu Monzó (bateria) i Ricard Puigdomènech (guitarra). El proper concert de la banda serà el 28 d'aquest mes a Martorell.