Neix a la Corunya el quart nét del multimilionari Amancio Ortega

06.03.2013 | 00:00
Ortega i Álvarez, dilluns
Ortega i Álvarez, dilluns

Amancio Ortega, el tercer home més ric del món, propietari del grup Inditex, va ser ahir avi per quarta vegada d'un nen que ha nascut a la Corunya i que durà el seu nom, segons va informar un portaveu de la clínica on va tenir lloc el naixement. Amancio Álvarez Ortega és el primogènit de Marta Ortega, filla d'Amancio Ortega i de la seva segona esposa, Flora Pérez Marcote.
El nen neix fruit de la unió de Marta amb el genet asturià Sergio Álvarez, amb el qual va contreure matrimoni fa poc més d'un any al pazo familiar de la família a Cambre (la Corunya). El petit va néixer passades les deu del matí per mitjà d'una cesària programada a l'Hospital Quirón de la Corunya, on la mare havia ingressat a primera hora. El nounat ha pesat gairebé quatre quilos, concretament 3,900 quilograms.
Segons el portaveu de la clínica corunyesa, "tant la mare com el nadó es troben bé". Fruit del seu primer matrimoni amb Rosalía Mera, Amancio Ortega va tenir dos fills més, i és avi dels tres néts que li ha donat la seva filla Sandra.
Tot i la discreció que envolta la família d'Amancio Ortega, ha transcendit que en una de les seves últimes revisions la parella va recollir el kit Vida Cord per guardar les cèl·lules mare del cordó umbilical del seu fill, que li permetran poder restablir-se de determinades malalties que po- guessin presentar-se en el futur.
Marta Ortega i el seu marit havien assistit dilluns a l'hospital perquè la jove se sotmetés a la seva última revisió ginecològica abans de donar a llum.

Gent

La premsa mundial alerta dels riscos dels ´bulos´ digitals per a la llibertat d´expressió

La premsa mundial alerta dels riscos dels ´bulos´ digitals per a la llibertat d´expressió

L'associació Wan-Ifra acorda impulsar mesures per fer front a a les notícies falses

Regió7 ofereix la funda nòrdica del Barça, el regal ideal d´aquest Nadal

Regió7 ofereix la funda nòrdica del Barça, el regal ideal d´aquest Nadal

La composició de les peces, de cotó i polièster, evita que s´hagin de planxar després del rentat

Isabella Herrero busca l´amor a Cuatro

Isabella Herrero busca l´amor a Cuatro

La manresana, Miss Espanya veterana, va participar al programa First Dates d'aquest dissabte

Enllaços recomanats: Premis cinema