Amancio Ortega, el tercer home més ric del món, propietari del grup Inditex, va ser ahir avi per quarta vegada d'un nen que ha nascut a la Corunya i que durà el seu nom, segons va informar un portaveu de la clínica on va tenir lloc el naixement. Amancio Álvarez Ortega és el primogènit de Marta Ortega, filla d'Amancio Ortega i de la seva segona esposa, Flora Pérez Marcote.

El nen neix fruit de la unió de Marta amb el genet asturià Sergio Álvarez, amb el qual va contreure matrimoni fa poc més d'un any al pazo familiar de la família a Cambre (la Corunya). El petit va néixer passades les deu del matí per mitjà d'una cesària programada a l'Hospital Quirón de la Corunya, on la mare havia ingressat a primera hora. El nounat ha pesat gairebé quatre quilos, concretament 3,900 quilograms.

Segons el portaveu de la clínica corunyesa, "tant la mare com el nadó es troben bé". Fruit del seu primer matrimoni amb Rosalía Mera, Amancio Ortega va tenir dos fills més, i és avi dels tres néts que li ha donat la seva filla Sandra.

Tot i la discreció que envolta la família d'Amancio Ortega, ha transcendit que en una de les seves últimes revisions la parella va recollir el kit Vida Cord per guardar les cèl·lules mare del cordó umbilical del seu fill, que li permetran poder restablir-se de determinades malalties que po- guessin presentar-se en el futur.

Marta Ortega i el seu marit havien assistit dilluns a l'hospital perquè la jove se sotmetés a la seva última revisió ginecològica abans de donar a llum.