L'actriu guanyadora d'un Oscar Reese Witherspoon, que s'enfronta a càrrecs per conducta inapropiada perquè es va encarar a un policia a Atlanta que va detenir el seu marit, Jim Toth, per conduir sota els efectes de l'alcohol, va demanar ahir disculpes i es va mostrar "profundament avergonyida" per l'incident.

"Vull dir clarament que em vaig prendre una copa més del convenient i estic profundament avergonyida sobre les coses que vaig dir", va afirmar Witherspoon, en un comunicat enviat ahir a la pàgina web TMZ.

L'actriu de Walk the Line va ser arrestada per enfrontar-se a un policia divendres passat durant un control de trànsit en què l'agent va detenir el seu marit per conduir en estat d'embriaguesa.

Com a resultat de l'incident, l'actriu va ser emmanillada i traslladada juntament amb el seu marit a una comissaria d'Atlanta, on li van ser presentats els càrrecs formalment. "Va ser una situació aterridora i estava espantada pel meu marit, però això no és excusa. Vaig ser irrespectuosa amb l'agent, que simplement estava fent la seva feina. No puc fer res més que mostrar respecte per l'agent i estic afligida pel meu comportament", va afegir l'estrella.