El pres nord-americà que ha provocat revolada a les xarxes socials per la seva bellesa es troba sota custòdia federal i afronta un càrrec per possessió il·legal d'armes de foc, després d'una compareixença oral que va tenir lloc ahir a Stockton (Califòrnia).

Segons la cadena local KXTV, Meeks, que s'enfrontava a un total d'onze càrrecs relacionats amb la possessió il·legal d'armes, els va veure finalment reduïts a un de sol, encara que de caràcter federal en comptes d'estatal.

De ser considerat culpable, Meeks podria afrontar una pena de fins a deu anys de presó, segons va indicar l'advocada de l'acusació, Lauren Horwood. El pres abandonarà pròximament la presó de Sant Joaquin Valley per dirigir-se a un centre de detenció federal a Sacramento. En el sistema legal federal no es permeten les fotografies ni els vídeos dels presos, així que passarà un temps sense imatges noves del cèlebre reu.

Meeks, que ahir va aparèixer emmanillat i amb l'habitual uniforme carcerari taronja, va ser arrestat el 18 de juny passat.