Una nena nascuda amb el virus de la sida (VIH) que es creia lliure del mal encara està infectada, fet que suposa un dur revés per a les esperances de trobar una cura a la malaltia, van anunciar les autoritats d'EUA. L'informe de la curació donat a conèixer el març del 2013 va fer albergar l'esperança d'una cura per als nounats infectats amb el VIH mitjançant un tractament inicial i agressiu, i fins i tot per als adults que acabessin de contreure el mal.

La pediatra Hannah Gai, del Centre Mèdic de la Universitat de Mississipí a Jackson, que va tractar la nounada amb antiretrovirals, va assegurar que la troballa que encara està infectada va ser com rebre "un cop a l'estómac".

Abans d'aquest cas només se'n coneixia un altre, de curació del VIH, el del nord-americà Timothy Brown, conegut com el pacient de Berlín, que es va sotmetre a un tractament nou per tractar la leucèmia amb cèl·lules mare d'un donant resistent al virus causant de la sida. La notícia de la curació de la nena va ser rebuda amb entusiasme al món sencer el març de l'any passat. Deborah Persaud, principal autora de l'informe sobre el cas, va dir llavors que era una prova que la infecció amb el VIH podia ser curable si es replicava el cas de la petita.