Cuines parlants, miralls màgics que recomanen la millor combinació de colors o bústies que refrigeren productes frescos enviats per correu. Són algunes funcions de la casa intel·ligent que l'empresa nipona Panasonic vol que sigui realitat per a l'any olímpic 2020.

Sota el títol Wonder Life-Box 2020, el fabricant d'electrònica exhibeix en el seu saló d'exposicions de Tòquio la seva visió del que serà la llar connectada a la computació en núvol, un mercat el valor del qual es preveu que es multiplicarà per cinc per a l'any esmentat fins als 200.000 milions d'euros.

Encara que el projecte no es refereix a un punt geogràfic concret, coincidint amb els JO, la capital nipona es convertirà en el principal escenari global en avenços tecnològics, tal com volen autoritats i empreses, que ja treballen per fer realitat un Tòquio smart, més còmode, habitable i 100 % on-line el 2020. El primer que s'espera que es dispari gràcies al creixent ús del núvol serà l'enviament per correu de productes, molts dels quals aliments frescos i congelats, per a això les bústies detectaran el codi imprès en el paquet i el mantindran a la temperatura adequada, segons es concep a Panasonic.