Rocío Oliva, exparella de Diego Armando Maradona, va assegurar ahir que l'astre argentí s'ha convertit en el seu "pitjor malson" i que el dia que es penedeixi per haver-la denunciat per robatori "serà massa tard". Oliva, de 24 anys, va ser posada en llibertat ahir després de passar 15 hores detinguda, en fer-se efectiva dimecres l'ordre de captura que estava vigent després d'una denúncia presentada el juny per Maradona.

"Ja és lliure", va anunciar als mitjans José Vera, advocat de la jove, la qual havia estat arrestada per membres de la Interpol a l'aeroport internacional d'Ezeiza al seu retorn de Brasil, país al qual havia viatjat per assistir al Mundial de futbol.

Segons la jove, la seva detenció "estava planejada", ja que havia de viatjar a Argentina després de la final contra Alemanya, però va canviar el bitllet, va dir, a petició de Maradona. "Ell em va treure el passatge. Fent conjectures, t'adones del que em va fer. Em va fer el llit", va assegurar en declaracions a la premsa local.

El 10 acusa Oliva d'haver-li robat rellotges, un ordinador, telèfons i joies per valor de 400.000 dòlars, quan vivien junts als Emirats Àrabs, uns fets que ella va tornar a negar ahir davant els mitjans. "Ell sap millor que ningú que jo no li vaig prendre res. Jo estic segura que no li vaig prendre eres. Estic molt tranquil·la", va sostenir.