Els rumors sobre l'embaràs de la cantant Shakira han anat in crescendo les darrers setmanes, fins que ahir, El Periódico, va assegurar que Milan Piqué tindrà un germanet o germaneta el mes de gener vinent. L'entorn de la cantant i el del jugador, segons aquest rotatiu, hauria confirmat la notícia. El rumor va començar a ser intens quan la cantant va aparèixer a la gala final del Mundial de futbol del Brasil lluint una lleugera panxeta.

El petit Milan tindrà un germanet o germaneta que serà dos anys més petit que ell. La parella que formen el central del Barça Gerard Piqué i la cantant Shakira ha mantingut una relació estable durant aquests dos anys.

De fet, l'embaràs, que a la premsa catalana no s'ha volgut donar per fet, era un secret a veus a la premsa colombiana, el país de la cantant. El compositor i cantant Carlos Vives va explicar, durant el recent lliurament dels premis Joventut, que Shakira "sí que està embarassada, i molt contenta". Però fins ara, segons el rotatiu barceloní que ahir va donar per fet l'embaràs, els progenitors "no han confirmat que veritablement esperin el segon fill".

En les pàgines digitals d'El Periódico s'explica ahir que "la parella, després d'aprofitar els últims dies de les seves vacances al Carib, ha tornat a Barcelona, ja que el futbolista va haver d'incorporar-se dijous als entrenaments del Barça.

A les tardes, la parella i el seu fill aprofiten per fer llargues passejades per la ciutat, de vegades amb bicicleta. Fins i tot han penjat alguna foto amb el petit Milan a Instagram.

L'artista té en aquests moments 37 anys. L'edat la convida que si vol tenir un segon fill és millor que ho faci ara que no pas quan sigui més gran. I ella ha reconegut diverses vegades que vol tenir una família una mica més àmplia, que volia que el Milan, el seu primer fill de la relació amb Piqué, tingués un germanet. Bé, fins i tot, en algun moment, ha arribat a dir a les revistes que voldria tenir una família molt nombrosa, fer un equip de futbol de nens de Gerard Piqué, circumstància que la natura s'encarregarà de no permetre. La relació de la cantant amb Piqué va començar al Mundial de fa quatre anys, quan Shakira arribava al seu punt més elevat de popularitat arreu del món amb la famosa cançó de Waka-waka.