El papa Francesc ha trucat per telèfon, per tercera vegada, al convent de les Carmelites de Lucena (Còrdova), segons va confirmar la superiora de la congregació, l'argentina sor Adriana de Jesús Crucificado, que va parlar amb el pontífex durant 40 minuts. La trucada es va fer a la tarda de dissabte passat, 2 d'agost.

Sor Adriana va recordar que la primera vegada que havia trucat el Papa va ser el 31 de desembre de l'any passat i que va deixar un missatge al contestador, aquell mateix dia va trucar de nou i tot just va poder mantenir una conversa breu, però aquesta vegada va parlar amb el successor de Pere durant gairebé tres quarts d'hora.

La religiosa va destacar que aquesta tercera vegada també havia saltat el contestador, però que havia arribat a temps per atendre el papa Bergoglio, argentí com ella, i del qual diu que són "amics, però amics religiosos". També va explicar que el pontífex havia trucat a un quart menys cinc de cinc per interessar-se per la congregació i enviar un missatge d'afecte al poble de Lucena a través de la comunitat de clausura de les Mares Carmelites Descalces. "Estava deixant el mateix missatge al contestador quan vaig despenjar el telèfon", va assenyalar la priora, que va recordar aquell famós "què deuen estar fent les monges, que no s'hi poden posar?" que va donar la volta al món.