L'enginyer civil brasiler Gileno Vieira da Rocha, de 65 anys, va sobreviure dotze dies a la selva de l'Amazònia brasilera menjant insectes, com abelles i mosques, van informar ahir les autoritats de l'estat d'Amazones. La Policia va indicar que Vieira da Rocha va ser trobat dimarts per un pagès en una regió selvàtica a 453 quilòmetres de Manaus, la capital regional.

Segons ha dit als periodistes el comissari policial de la ciutat de Apuí, Francisco Rocha, l'enginyer que treballava en la construcció d'un coliseu esportiu a Vila do Sucundurí va tenir una discussió amb residents del lloc i tement represàlies va sortir de l'hotel, situat a la carretera Transamazònica, i va acabar perdent-se en la selva.

El cap policial va indicar que el pagès va trobar l'enginyer a uns trenta quilòmetres del lloc on va ser vist per última vegada, inconscient i amb ferides infectades per paràsits.

Rocha ha explicat que tot i l'edat de l'enginyer, va sobreviure per ser oriünd de la regió amazònica i "per això tenia algun coneixement de la selva".