L'ampolla de xampany més cara del món, de la marca italiana L'Oro di Bacco, conté làmines d'or de 24 quirats en el seu interior i està decorada amb diamants: el seu preu és d'1,7 milions d'euros i aquests dies és exhibida per Eivissa.

El creador d'aquesta extravagància és el xef italià establert a Eivissa Walter Martino, especialitzat en càterings per als multimilionaris que visiten l'illa i que té entre els seus clients el príncep saudita Abdul Aziz bin Fahd Al Saud.

Martino es va fer famós l'any passat quan es va saber que el xeic Abdul Aziz li va donar una propina d'un milió d'euros després d'un sopar. L'ampolla va arribar a Eivissa dijous passat envoltada d'estrictes mesures de seguretat i durant una setmana farà un recorregut per l'illa, ja que estarà exposada en els tres restaurants que congreguen més multimilionaris d'Eivissa: Dues Llunes, Cipriani i el nou local que ha obert el dissenyador Roberto Cavalli. Els curiosos podran contemplar de prop l'ampolla però no podran assaborir el seu contingut ni, de moment, comprar-la. "En aquests moments no penso vendre-la. Ara, és gairebé com si fos el meu fill", ha declarat el xef Martino. "Hi ha molts curiosos que s'apropen i pregunten pel preu, però es queden de pedra quan els diem que costa 1,7 milions", assegura Massimo Lucarioni, propietari del restaurant Dues Llunes, que admet que ja hi hauria un possible comprador: "un client rus ens va dir que estaria interessat a comprar l'ampolla, però li hem dit que es posi en la llista d'espera. L'ampolla no es vendrà fins al 2015". Eivissa no serà l'única parada d'aquesta curiositat que iniciarà una gira d'un any, la volta al món.