Per fi ha arribat una de les notícies més esperades en el món del cel·luloide: Brad Pitt i Angelina Jolie s'han casat. El representant de la parella ha confirmat a Associated Press a través d'un breu comunicat que els guapos actors ja són matrimoni de forma oficial.

Tot ha passat enmig de l'escàndol originat pels comentaris del vident de l'actor en els que fa tan sols uns dies assegurava que Pitt ja no estaria enamorat de la "Sra. Smith" i que fins i tot seguiria 'enamorat' de la seva ex, Jennifer Aniston . Per si això fos poc, també va confirmar que Angelina, al més pur estil Malèfica, hauria posat un parany al seu noi per agafar-lo en un renuncio.

Segons el comunicat emès, el casament va tenir lloc aquest passat dissabte 23 d'agost a França. Una cerimònia íntima celebrada a Chateau Miraval, a la localitat de Correns. A ella van assistir els sis fills de la parella i amics íntims, d'acord amb les fonts no identificades que cita People en la seva edició digital.

Jolie, de 39 anys, i Pitt, de 50, viuen junts des de 2005 i s'havien compromès formalment des de 2012 Des de 2008 resideixen periòdicament a Chateau Miraval, que té 35 habitacions i compta amb una capella.