Ha estat el rumor de l'estiu, tot i que cap dels protagonistes no s'havia pronunciat tant per confirmar ni tampoc per desmentir-ho. Parlem com no, de Shakira i Piqué. El que la parella estigués esperant el seu segon fill ha estat el tema preferit de molts, però la cantant com el futbolista sempre han guardat silenci sobre això, fins ara.

El cantant colombià Carlos Vives ja parlava sobre que la seva amiga Shakira estava esperant un germanet o germaneta per al petit Milan. Que si possibles selfies de Shakira embarassada, que si ja se li notava la panxa i moltes especulacions més és el que hem pogut veure durant tot aquest temps.

No obstant això, en una entrevista per a l'edició mexicana de Cosmopolitan, Shakira ha concedit una entrevista on finalment es pronuncia davant aquesta bona nova. "Doncs sí, la veritat és que sí, estic embarassa", podem llegir al web de Cosmopolitan. Una entrevista on confessa les seves pors, les solucions que ha trobat per a ells i el llarg camí que ha hagut de recórrer per tenir-ho ja tot.

Caldrà esperar per llegir tota l'entrevista al complet en aquesta propera edició de setembre i veure si ens dóna més pistes sobre el seu segon embaràs, si prefereix un nen o una nena i de com ho afrontarà