Si els faltava alguna cosa per ser la parella més perfecta, influent i glamurosa de Hollywood, dissabte van donar el pas definitiu. Brad Pitt i Angelina Jolie es van casar a la seva residència francesa de Chateau Miraval en una cerimònia íntima que va posar una cirereta immillorable a gairebé deu anys de relació.

Amb l'anunci del casament, revelat ahir per diversos mitjans nord-americans, Pitt i Jolie culminen un conte d'amor digne de la pel·lícula més romàntica. Extraordinàriament atractius, excel·lents en la seva tasca professional, amb sis fills i compromesos amb les causes socials, el títol de parella somiada de Hollywood té escrits els seus noms i cognoms.

La notícia del casament era un secret a veus sense data ni lloc. El 2012, Pitt (50 anys) i Jolie (39) es van comprometre com "una promesa de futur" per la felicitat dels seus sis fills -tres de biològics i tres d'adoptats- i des de llavors van circular els rumors sobre el casament.

Finalment va ser dissabte passat quan van passar per l'altar, encara que de moment es coneixen molt pocs detalls de la cerimònia. Sí que se sap que van anar-hi a-mics propers de la parella i els seus sis fills, els tres adoptats Maddox (Cambodja), Pax (Vietnam) i Zahara (Etiòpia) i els biològics: Shiloh i els bessons Knox i Vivienne.

El lloc de l'enllaç no va desmerèixer l'ocasió. Al sud-est de França i amb 35 habitacions, la luxosa mansió vitícola de Chateau Miraval és la residència de la parella, ideal per escapar dels focus i de la persecució de la premsa a Los Angeles.