L'èxit aconseguit amb els reeditats jocs de taula Verbàlia (2011) i Enigmàrius (2013) del tàndem Màrius Serra & Oriol Comas ha portat la casa editora, Devir, a crear la denominació d'origen Verbàlia per a jocs de paraules. La DO Verbàlia s'estrena amb quatre noves varietats de jocs verbals, dos de cartes i dos de daus, presentats en quatre pots, tots ells amb noms ben numèrics: Sisset, Setsis, Vuitquatre i Vuitdeu.

El Sisset és un joc de cartes molt fàcil de jugar que s'inspira en la dinàmica del Cinquillo per establir una subhasta de paraules. I és ideal per a vetllades familiars, com el Vuitdeu. El Setsis es juga amb 7 daus sil·làbics i un dau numèric, amb el gobelet, i guanya qui més síl·labes ajunta. Ideal per a jugar-hi amb nens. El Vuitquatre, més per a experts, es juga amb 13 daus lletrats. A cada tirada se'n perd com a mínim un, i l'objectiu és allargar les tirades per puntuar més. El Vuitdeu es juga amb cartes, interrogants i fitxes per tal d'endevinar la paraula secreta que ha amagat el guardià del mot.

Tots 4 els poden jugar de 2 a 6 jugadors, a partir de 10 anys. Una partida dura entre 45 i 60 minuts, i el preu de venda de cada joc és de 15 euros. Segons un dels seus creadors, Oriol Comas, una de les característiques dels quatre nous jocs D.O. Verbàlia és que són jocs independents que caben a qualsevol bossa i "que es poden dur a tot arreu". I, subratlla, "tot ells amb regles molt simples".