Una sastreria d'Utebo (Saragossa) ha confeccionat dos vestits de torero "autèntics" i "complets" per a la cantant nord-americana Madonna, que té la intenció de lluir-los en la seva pròxima gira, per a la qual també s'ha encarregat una capa de passeig i vestuari divers per als ballarins. "Treballant caps de setmana i fent hores extres", la sastreria Daniel Roqueta ha aconseguit confeccionar en dotze dies tot aquest vestuari, segons el responsable, Alfredo Roqueta.

L'entorn de la cantant no va tractar directament amb la sastreria, sinó que va contactar amb Toroshopping.com, a la qual va demanar inicialment un vestit de segona mà, si bé finalment es va decantar pel vestit a mida.

Madonna va encarregar dos vestits, integrats cadascun per jaqueta, armilla i taleguilla, un vestuari que volia que estigués a punt per a la cerimònia dels Oscar, però no va poder ser perquè "és artesania i la confecció necessita temps", va explicar Alfredo Roqueta. Inicialment, la sastreria desconeixia que el seu client fos Madonna, però un cop confirmat el treball, se li van facilitar els detalls, que es van incorporar en un contracte de confidencialitat, va explicar Alfredo Roqueta.