La ciutat de Tòquio ha nomenat Godzilla resident especial de la capital i ambaixador del turisme del districte de Shinjuku, on s'ha instal·lat una reproducció a mida real del cap del monstre, segons l'agència Kyodo. L'escultura s'ha col·locat a 52 metres d'altura sobre un complex comercial del barri de Kabukicho, que obrirà les portes la setmana que ve, i fa l'efecte d'estar mirant els vianants des de la part posterior de l'edifici.

Els ulls de l'enorme monstre espurnegen vermells, mentre que les aletes posteriors brillen en tons blaus i per la boca brollen rajos de llum i vapor, com si estigués descarregant l'atac "d'alè atòmic".

A més, a partir de la setmana que ve, es projectaran llums sobre la façana de l'edifici acompanyades del so del rugit de Godzilla i de les seves petjades en un espectacle nocturn diari.

L'immoble en el qual a partir d'ara els vianants podran trobar aquest referent de la ciència-ficció nipona és propietat de la productora cinematogràfica Toho, propietari de la franquícia des del primer film de Godzilla estrenat el 1954. A l'interior hi haurà sales de cinema, restaurants i un hotel dotat d'una "habitació Godzilla", que estarà decorada amb motius relacionats amb el monstre gegant.

Toho ja va anunciar fa uns quants mesos que rodarà aquest any una altra pel·lícula al Japó del monstre Godzilla, que s'estrenarà el 2016.

Aquest nou film serà el llargmetratge número 29 produït per la nipona sobre el famós saure radioactiu, i la primera rodada al Japó des de l'estrena el 2004 de Godzilla: final wars, quan es va celebrar el 50 aniversari de la criatura. A més a més de les gairebé trenta pel·lícules japoneses de Godzilla, Hollywood va estrenar l'any 2014 la seva segona versió del famós personatge (la primera data del 1998), en coproducció amb Toho, i Legendary Pictures, l'estudi responsable, va anunciar l'any passat que prepara una seqüela del mateix tema per a l'any 2018.