L'actriu nord-americana Gwyneth Paltrow ha acceptat el repte de gastar-se en menjar durant una setmana un màxim de 29 dòlars (27 euros) per tal de participar en una campanya per lluitar contra la fam.

La campanya està organitzada per l'organització no governamental Banc d'Aliments de Nova York i està dirigida pel xef Mario Batali, que també ha convidat a altres personalitats a unir-se a aquesta iniciativa.

La idea, segons informa el diari novaiorquès Daily News, és demostrar com és de difícil viure amb el que s'aconsegueix amb l'actual quota de vals de menjar que dóna el Govern a les persones amb baixos recursos i que només permet comprar mercaderies per 29 $ cada la setmana.

L'organització critica el fet que el Congrés dels Estats Units hagi tallat l'import dels vals de menjar en dues ocasions des de 2013, cosa que ha augmentat el nombre de persones que han de recórrer a menjadors d'organitzacions de caritat.

El Banc d'Aliments de Nova York inclou a la seva web la confirmació que Paltrow s'ha sumat a la iniciativa, i ella mateixa recull en el seu compte de Twitter una foto en què es veuen els escassos aliments que es poden comprar amb 29 dòlars setmanals .