Regió7 i Diesa, amb el patrocini de Sobrerroca, organitzen una altra edició del concurs de dibuix per a escolars. El lema és "Què t'agrada fer a l'estiu", i els infants podran explicar amb qualsevol tècnica artística què és allò que prefereixen fer en el temps d'esbarjo.

El concurs s'estableix en tres categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12. Per participar-hi, cal recollir a partir d'avui una làmina oficial per al concurs a la seu de Regió7 o en establiments del grup Diesa. També es podran aconseguir a la parada del dia de Sant Jordi que tindran al Passeig de Pere III de Manresa Regió7 i Diesa amb motiu del "Llibre del Passeig". La làmina també es podrà retallar properament del diari.

Els dibuixos es poden retornar, fins a final de maig, als restaurants Passeig, bar Xaloc, botiga Sobrerroca (Bases de Manresa, 16), o bé a Regió7, mentre que el lliurament de premis es farà al juny, en una festa al bar Plaça de la plaça d'Espanya de Manresa, on hi haurà un berenar i animació infantil.

El Llibre del Passeig, que es durà a terme avui, preveu diverses activitats al llarg de tot el dia. A 2/4 de 12 s'inaugurarà la fira d'intercanvi de llibres en català, tot seguit s'obrirà el Llibre Gegant de Quinpasseig amb el president d'Òmnium Bages, Jordi Corrons, i després hi actuarà Bob&El lladre.

A les 5 de la tarda, les Cuineres del Bages oferiran un xarrup de xocolata als coautors, i a les 6 de la tarda, Llorenç Capdevila farà de coautor del Llibre Gegant del Passeig.