L'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona es va definir ahir "seguidor (hincha) de Francesc", moments després de mantenir una trobada privada amb el Papa, al qual va agrair "l'afecte" rebut i de qui va dir que és un "Papa molt bo, fantàstic". Maradona va fer aquestes declaracions a la Ciutat del Vaticà més tard de trobar-se per tercera vegada amb Jorge Bergoglio, després que tots dos es veiessin l'1 i el 4 de setembre amb motiu del "Partit per la Pau".

"És un Papa molt bo, fantàstic diria jo, farà coses molt bones per als nois (...). L'única cosa que puc dir és que sóc avui seguidor de Francesc, el primer seguidor de Francesc sóc jo", va assegurar.

L'exfutbolista va participar en una roda de premsa organitzada per "Scholas Occurrentes" per detallar els projectes en què treballa en aquests moments l'entitat vaticana. Maradona va explicar que, durant la seva reunió privada amb el pontífex, tots dos van parlar "de moltes coses", com ara de la tasca que porta a terme "Scholas per (lluitar contra) la fam dels nois" en diferents "parts del món".

El futbolista va destacar del Papa el seu "saber estar amb altres éssers humans", i va confessar que així és com se sent quan està amb el papa Francesc, com un ésser humà. "Vaig estar amb gent que, per ser potser qui sóc, es creien que jo era de goma. No, a mi el Sant Pare em tracta com un ésser humà. I tracta tothom per igual, els beneeix tots, els abraça tots. Treballa molt i, no obstant això, sap trobar temps per als altres", va assenyalar.