L'actriu Sandra Bullock, de 50 anys, va ser triada com la dona més bella del món per la revista People, que va fer pública ahir la notícia. Aquest mateix honor va correspondre a Lupita Nyong'o, Gwyneth Paltrow i Beyoncé els anys 2014, 2013 i 2012, respectivament.

La guanyadora d'un Oscar per The Blind Side (2009) va assegurar per la seva banda que li resultava "ridícul" el nomenament, i que li va provocar riallades, si bé va posar per a la sessió fotogràfica que va servir per confeccionar el nou número de People que arribarà divendres a les llibreries amb el seu rostre a la portada.

Bullock va dir que havia trobat la bellesa autèntica com a mare del seu fill Louis, de 5 anys, i va indicar que la gent a la qual considera més bella és aquella que no s'esforça a ser-ho.

"La bellesa real és silenciosa. Especialment en aquesta ciutat, és molt dur no dir 'Oh, necessito assemblar-me a això'", ha comentat la que va ser protagonista dels films de Miss Congeniality.

La revista People confecciona anualment diverses llistes de bellesa, tant masculina com femenina, que es nodreixen principalment de famosos del món de l'espectacle als EUA

En aquesta ocasió, entre les deu primeres figura en sisè lloc l'actriu transsexual Laverne Cox (Orange is the New Black), i just per darrere de Bullock van quedar la model de 19 anys Gigi Hadid i l'actriu Taraji P. Henson (Empire).

L'actriu Lupita Nyong'o va encapçalar aquesta classificació l'any passat, un any després que ho fes la també actriu Gwyneth Paltrow i dos anys més tard que la cantant Beyoncé