Pop Management, que representa María Dolores Leonor Montero Abárzuza, més coneguda en el mitjà com Mariló Montero, demana que no es publiquen fotos d'ella que atempten contra la seva privacitat, després que els paparazzi la retratessin en topless a la Polinèsia.

L'agència ha tingut constància que s'estan oferint a diferents mitjans de comunicació unes imatges de Mariló Montero gaudint de les seves vacances en una illa de la Polinèsia Francesa. En aquestes imatges apareix prenent el sol a la terrassa d'un bungalou.

Davant aquesta circumstància i tenint en compte que la naturalesa i origen de les imatges és il·lícita, Pop Management adverteix que les instantànies han estat fetes subreptíciament en un lloc privat, la terrassa d'un bungalou, la qual cosa atempta contra la intimitat i pròpia imatge de la presentadora.

Afegeix que aquests fets suposen una intromissió en la seva imatge i vulneren greument el seu dret a la intimitat familiar i per això el Tribunal Suprem s'ha mostrat taxatiu davant casos similars (Inma Cuesta, Penélope Cruz, etc.) i es mostraria igualment taxatiu en el cas que aquestes imatges arribessin a veure la llum en una publicació.