Un anunci televisiu d'una marca de roba índia en què una noia presenta la seva xicota oficialment als seus pares ha suposat un fort reconeixement per a les lesbianes a l'Índia, on les relacions homosexuals estan penalitzades.

L'anunci d'Anouk La visita, de la campanya "Atrevit i bonic", s'ha convertit en viral a les xarxes socials del gegant asiàtic, i a YouTube ja s'acosta als dos milions de reproduccions un mes després del seu llançament.

"Ha estat preciós. I creieu-me quan ho dic. L'Índia està canviant per millorar. Tant de bo m'hagués esperat a sortir [de l'armari], així els meus pares podrien haver vist que això és normal i que l'amor és amor", assegura a YouTube en un dels comentaris Izzy J. I remata: "m'encanta aquest anunci. Gràcies de tot cor, em fa sentir estimada i acceptada en comptes de bruta i anormal".

A l'anunci, d'uns 3 minuts de durada i factura cinematogràfica a l'estil ensucrat de Bollywood, dues atractives joves s'empolainen entre carantoines, impacients, a l'espera que arribin els pares d'una d'elles. "N'estàs segura?", pregunta insegura una; i l'altra li respon: "estic segura de nosaltres i no ho vull amagar més".

Per a la societat índia, conservadora i molt religiosa, aquest anunci suposa un pas significatiu, encara que alguns comentaristes en mitjans locals van remarcar que el seu abast es limita a la classe urbana, més progressista. Tot i la gran repercussió, aquesta no és la primera campanya publicitària a favor de les lesbianes.