Poc més d'un mes després de fer-se talls en una mà per un accident en un concert a Mèxic, el cantant espanyol Enrique Iglesias va tornar divendres als escenaris en ple procés de recuperació i continuarà la gira promocional del seu darrer treball, Sex and Love.

L'Auditori Nacional de la capital mexicana va ser el lloc on Iglesias va tornar a actuar per primer cop després de l'accident, del qual encara conserva una canellera negra a la mà dreta. El dissabte 30 de maig el cantant va tenir un accident en un concert al municipi de Tijuana després que alguna cosa sortís malament quan manipulava un drone que sol utilitzar per donar una experiència visual al públic més bona.

L'artista va fer-se alguns talls a la mà i, després d'embenar-lo, va continuar sagnant. Tot i la recomanació de suspendre el concert, Iglesias va tornar a l'escenari per acabar l'espectacle. Posteriorment, va ser traslladat en una ambulància fins a l'aeroport de Tijuana i des d'allà en avió fins a Los Angeles, on va ser sotmès a una cirurgia reconstructiva al cap de dos dies.

A causa de l'accident i la posterior operació, el cantant va haver de suspendre la gira fins divendres, que va actuar en aquest representatiu recinte de la capital mexicana. Iglesias tenia previst oferir tres concerts, el darrer, avui.